Експериментален филм с щипка риалити и доза документалност. Филм, в кухнята на който ще надникне всеки. Безвкусен или за хора с вкус, ще открием заедно. Присъединете се към нас и нашия експеримент, защото нищо няма да оставим зад кулисите.

Филмът ще се реализира в рамките на фестивала „Аз Градът” (21-30 септември 2012) в град Русе. Официалната премиера на филма ще е на 28 септември 2012 г в Дом Канети, ул. Славянска 12 (срещу БРП). Филмът ще е изграден от пет реални истории, на петте главни героя. Един от тях все още се търси…

Искаш ли да участваш? Това е филм, в който няма да имаш режисьор. Филм, в който ще експериментираш заедно с нас. Проект, който изследва апатията на нашите възприятия. Дали способността ни да усвояваме информацията не е вид апатия? Дали това не е общ социален феномен? Дали нейната способност да се приспособява не е свойство на самите нас?

Снимките вече започнаха, но ние все още нямаме герой за петата роля. Ето защо, в петък на 14-ти септември, екипът ни ще организира кастинг за главна роля. Чакаме ви в Дом Канети, ул. Славянска 12 от 18.00 часа.

Връзка към страницата на проекта
Връзка към страницата на кастинга